U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Yvonne Turner-t választották a legjobb irányítónak az Euroligában

2018.05.16. 19:22 | EuroLiga

Lezajlott a közönségszavazás a FIBA közösségi felületein, az Euroliga 2017/2018-as szezonjában a Sopron Basket játékosát Yvonne Turner-t választották a legjobb irányítónak.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

 

Yvonne Turner kiemelkedő szezont teljesített. Az Euroligában lejátszott 19 találkozón átlagban 33.7 percet töltött a pályán és 14.8 pontot, 4.2 lepattanót és 2.5 gólpasszt jegyzett. A számokon túl Turner esetében kiváló csapatemberi kvalitásait is ki kell emelni.

 

 

A FIBA által meghirdetett közönségszavazásról részletesen ITT írtunk. Érdemes lesz figyelni a nemzetközi szövetség felületeit, hiszen több kategóriában van még soproni érdekeltség. A bedobóknál Aleksandra Crvendakic, az erőcsatároknál pedig Jelena Milovanovic neve szerepel. Az „Év edzője” választáson a jelöltek között Roberto Iniguez-t is megtaláljuk.

 

A kiemelkedő soproni szezon után Yvonne Turner rövid pihenőt követően már csatlakozott a WNBA csapatához. A Phoenix Mercury hétfőn tartotta médianapját, melyről részletes beszámolót ITT közöltünk. A Mercury a WNBA évad nyitómecscét vívja, péntekről szombatra virradóra a Dallas Wings gárdáját fogadják majd.

 

A FIBA videós összeállítása Yvonne Turner megmozdulásaiból

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: