U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Lezárult a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának franciaországi fordulója

2018.06.05. 16:02 | Utánpótlás hírek

Kedden rendezték a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának második franciaországi tornáját. A magyar válogatott nagy csatában Franciaországgal és Csehországgal szemben alulmaradt, így a csoportjában harmadik helyen zárt.

 


A keddi tornán Csehországgal és Franciaországgal került egy csoportba a magyar válogatott, melynek keretét Böröndy Vivien, Pogány Vivien, Révész Boróka, Radócz Fanni alkotta a franciaországi Voiron városában rendezett eseményen.


Az első ellenfél a kora délelőtti órákban Csehország volt. Fordulatos találkozó kerekedett, ahol a mérkőzés középső szakaszában válogatottunk került fölénybe. A magyar lányok 12-8-ra is vezettek. A folytatásban a csehek vették át az irányítást. Utolérték a mieinket, majd az utolsó támadásuknál megszerezve a győztes találatot 15-14-es sikert arattak.

 


A másodikként a házigazda és erre a tornára talán a legerősebb csapatot delegáló Franciaországgal mérkőztek a magyar lányok. Az igencsak fizikálisan találkozón sokáig remekül tartotta a lépést válogatottunk: 2-0, 4-2 is volt a javunkra. Végül a mérkőzés utolsó harmadában 6-6 után érvényesítette fölényét a francia együttes, mely 12-6-os sikert aratott.


A magyar válogatott csoportja harmadik helyén zárt és ezzel lezárult a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának franciaországi fordulója. Mint ismeretes, az első tornán elődöntőbe jutott válogatottunk vasárnap, végül 1 győzelemmel és 2 vereséggel zárult az az erőpróba. A sorozat Csehországban, a prágai WorldTour helyszínén folytatódik. A harmadik és a negyedik torna július 20-án, illetve 21-én lesz.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: