U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Elin Eldebrink Salamancába igazolt

2018.06.06. 08:47 | Spanyolország

Kezdenek elkelni a megszűnő Yakin Dogu Universitesi játékosai. A svéd irányító Elin Eldebrink a spanyol bajnok Salamancához igazolt.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


A Salamanca idei átigazolásairól korábban nagy terjedelemben írtunk a májusi spanyol körképünkben. Ebből kiderül, hogy igyekeztek teljesen együtttartani a csapat magját. Ez sikerült is, alig lesznek változások. Elin Eldebrink várhatóan D'Andra Moss helyére érkezik. A svéd irányító két évet töltött a YDÜ csapatánál, de korábban már játszott Spanyolországban. Nem lesz tehát idegen számára a közeg.

 


Az Euroligában Courtney Vandersloot mögött is stabil játékidővel rendelkezett a törököknél Eldebrink. A 18 találkozón 26.3 perc alatt 8 pont, 3.1 gólpassz és 1.8 lepattanó volt az átlaga. A bajnokságban többször a kimaradó légiósok között szerepelt, végül 17 összecsapáson kapott lehetőséget. A Salamanca közleménye elsősorban azt emeli ki, hogy Eldebrink hatékony támadásban, remek százalékkal dob mezőnyből. Emellett pedig természetesen irányítóként is sokat tud majd segíteni a spanyol bajnoknak.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: