Európa-bajnokság 2019

Tomlinson csapatváltásával három hazánkban megforduló játékosa lesz a Bendigo-nak

2018.06.08. 08:54 | Ausztrália

Ausztráliában is pörög az átigazolási piac. A hazánkban két szezont töltő Louella Tomlinson a Melbourne Boomers-től a Bendigo Spirit csapatához igazolt. A klub korábban Natalie Hurst és Becca Tobin személyében két olyan játékost szerződtetett, akik szintén játszottak Magyarországon.

 

Fotó: wnbl.com.au/bendigo


Tomlinson az elmúlt szezonban jó teljesítményt nyújtott, a Melbourne Boomers gárdájával egészen döntőig menetelt. Egy kisebb őszi sérülést leszámítva végig stabil helye volt a csapatban Tomlinson-nak. 13-15 perces játékosként számítottak rá, mely során 4.43 pont és 4.05 lepattanó lett az átlaga.

 


A Bendigo Spirit-nél sokat várnak a 30 éves, 193 cm magas játékostól. A szakmai stábjuk a magas posztokra teljesen új embereket hozott. Itt kap majd lehetőséget az egykoron a DVTK-t erősítő Becca Tobin is, aki Wasserburgan zárt jó évet legutóbb.

 

Tavaly a Bendigo Spirit 4 győzelemmel és 17 vereséggel a nyolccsapatos mezőnyben utolsó lett. Mindenképpen szeretnének előre lépni. Ebben nagy segítségükre lehet Natalie Hurst rutinja, akit Canberrából szereztek meg.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: