U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kamila Stepanova után Shayla Cooper is a francia újonchoz igazolt

2018.06.09. 18:31 | Franciaország

A francia élvonalba idén tavasszal feljutó Landerneau Kamila Stepanova után egy újabb olyan légióst igazolt, aki az elmúlt évadban hazánkban szerepelt. A klubnál folytatja pályafutását a tavaszt a VBW CEKK Ceglédnél töltő Shayla Cooper - adta hírül az ouest-france.fr portál. 

 

Shayla Cooper február elején mutatkozott be ceglédi színekben. Az alapszakaszban öt találkozón 29.2 perc alatt 11.2 pontot és 7 lepattanót átlagolt. A rájátszás hat összecsapásán már 35.7 perc alatt 12.8 pont, 8 lepattanó és 2.3 gólpassz került a neve mellé.

 


A 3-as, 4-es poszton bevethető 188 cm magas játékostól Franciaországban is sokat várnak. „Ilyen karakterű játékos még nem volt a keretünkben. Hozza azt a magasságot és mellé az erőt, keménységet, amire szükségünk van.” – nyilatkozta Stéphane Leite edzőnő a helyi lapnak.


Ahogy arról már beszámoltunk Kamila Stepanova bejelentésénél, a Landerneau az első évre az élvonalbeli tagság megőrzését tűzte ki célul. A feljutást kivívó alapcsapatukra építenek. Három távozójuk van és négy játékost igazoltak. Stepanova és Cooper mellett Kariata Diaby és a Villeneuve d'Ascq-ból ismert Joyce Cousseins-Smith az új szerzeményeik.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: