U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Július közepétől rendezik Coimbrában az Európai Egyetemi Játékokat

2018.06.13. 16:11 | Egyetemi kosárlabda

Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbra ad otthont a 2018-as Európai Egyetemi Játékoknak. Női kosárlabdában nagypályán és 3x3-as szakágban is szurkolhatunk magyar csapatnak.

 

Fotó: facebook.com/egyetemisport

Fotó: facebook.com/egyetemisport


Az Európai Egyetemi Játékokat 2012 óta rendezik meg kétévente. Az európai egyetemi sportélet legnagyobb multisport eseményéről van szó, melyen idén nyáron már 13 sportágban közel 4000 hallgató verseng.


Női kosárlabdában a 3x3-as szakágban a győri Széchenyi István Egyetem és a TFSE, míg nagypályán a TFSE csapata képviseli hazánkat. Ahogy a lenti program is mutatja a 3x3-as tornát július 15. és 18. között rendezik. Rövid pihenőt követően július 21-én pedig már megkezdődnek a küzdelmek nagypályán.

 


A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség a minap hozta nyilvánosságra, hogy az eseményre a hazai intézmények közül a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Széchenyi István Egyetem, a Szent István Egyetem és a Testnevelési Egyetem delegál sportolókat.

 

A hivatalos menetrend:

 

 


Hozzászólások

1. Barthalos István
2018. 06. 13. 21:30
Tisztelt Szerkesztőség! Női kosárlabdában(B33) a győri Széchenyi István Egyetem kosarasai is szerepelnek. Üdvözlettel:Barthalos István
Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: