Európa-bajnokság 2019

Lezárultak az ANB küzdelmei a 2017/2018-as évadra

2018.06.13. 17:29 | Amatőr NB

Ahogy arról kedden este beszámoltunk, a BKG DSE kecskeméti sikerével lezárult a 2017/2018-as évad a hazai második vonalban. Nézzük az ANB végeredményét, mely során 26 csapat küzdött a minél előkelőbb helyezésekért.


Az 1-9. helyért mérkőző csapatok csoportjában a Csata DSE végzett az élen, míg mögötte három együttes is azonos mutatóval zárt. Végül a szigetszentmiklósi BKG DSE lett a második, a Vasas Akadémia a harmadik és a tavalyi győztes BEAC-Újbuda a negyedik. Ötödikként zárt a tavalyi bronzérmes Szegedi KE, míg az elmúlt évadban döntőt vívó TFSE lett a hatodik helyezett. A teljes tabella az alábbiakban megtekinthető.


A 10-18. pozícióért kiírt csoportot az Aluinvent DVTK U23-as csapata nyerte a Nyíregyházi Kosársuli és a PINKK SE előtt. A 19-26. helyért küzdő alakulatok csoportjában a Szombathelyi Egyetem, a Kiss Lenke KS és a MAFC zárt az első három pozícióban.

 

 

A versenykiírások bemutatásánál már írtunk arról, hogy jövőre más rendszerben zajlanak az ANB küzdelmei. Természetesen amint körvonalazódik a sorozat mezőnye, közöljük a csapatlistát és a további részleteket.


Végeredmény


1-9. helyezések

 


10-18. helyezések

 


19-26. helyezések

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: