U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Szezonzáró dzsemborit tartott a DVTK leány kosárlabda utánpótlása

2018.06.13. 08:57 | Utánpótlás hírek

A Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretében június 9-én került sor a DVTK leány kosárlabda utánpótlásának szezonzárójára. Az alábbiakban a klub honlapjának beszámolója és galériája érhető el az eseményről.

 

 

Forrás: DVTK.eu

 

A DVTK leány kosárlabda utánpótlás csapatai a hagyományoknak megfelelően nagyszabású dzsemborival zárták az évet.

 

Az ide évzáróra - a tavalyihoz hasonlóan - a Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretében került sor. Június 9-én a Tiszaújvárosi Sportcentrumban a közel 300 főt felvonultató játékos, sportos megmozduláson, a kosárlabda mellet egyéb szórakoztató programok tették felejthetetlenné a napot. A rendezvényre a megyei bázisokról (Ózd, Edelény, Encs, Mezőcsát, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros) is szép számmal érkeztek résztvevők.

 

 

Király Sándor akadémia igazgató megnyitójában kiemelte, hogy ismét nagyon sikeres évet tudhatnak maguk mögött. A DVTK utánpótlás csapatai minden korosztályban bejutottak az országos döntőkbe. Az U16-os korcsoportban történelmet írva megszerezték a DVTK utánpótlásának első bajnoki érmét, miután a kadet bajnokságban a harmadik helyen végeztek. Hangsúlyozta, hogy a korosztályos válogatottakba, kiválasztó-képző táborokba is kapósak a DVTK-s lányok, az idén már 10-en kaptak meghívót.

 

A dzsemborin több helyszínen zajlott a program: az edzőcsarnokban vidám sorversenyek, a nagycsarnokban kosármeccsek, a külső helyszíneken pedig változatos gyermekprogramok várták a kosaras gyereket. Az eseményt az edzők-gyerekek vidám hangulatú All Star mérkőzése zárta.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: