U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Serbán Anett Kecskeméten a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián lett edző

2018.06.14. 09:07 | Utánpótlás hírek

Ahogy arról az évad utolsó ceglédi meccséről készített összeállításunkban beszámoltunk, visszavonult profi pályafutásától Serbán Anett. A hétvégén a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia évzáróján már újonnan érkező edzőként mutatták be.

 

Fotó: kesport.hu

Fotó: kesport.hu

 

Forrás: kesport.hu


Hazatért Kecskemétre Serbán Anett, aki hosszú pályafutása alatt szülővárosában a Kecskeméti KC színeiben a második vonalban mutatkozott be. Ezt követően profi karrierjét Cegléden és Szolnokon töltötte. A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián a következő évadtól az U14-es és az U16-os csapat másodedzőjeként számítanak tapasztalatára.

 


A kesport.hu beszámolója szerint a jó hangulatú évzárón Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetője elégedetten értékelte az elmúlt szezont. Kiemelte, hogy több csapatuk is bejutott az országos döntőkbe és a korosztályos válogatottakba is egyre több meghívót kapnak játékosaik. Az évad legfontosabb fejlesztésének pedig a régi uszoda helyén kialakított kosárlabda komplexumot nevezte. A cél a további fejlődés, ezért is erősítették meg az edzői stábot, illetve a kiválasztást szeretnék hatékonyabbá tenni.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: