U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Munkába állt az U23-as spanyol válogatott

2018.06.16. 15:26 | Spanyolország

Pénteken Leon városában munkába állt az U23-as spanyol válogatott. A keret tagja a Sopron Basket légiósa Angela Salvadores.

 

 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, először került összehívásra U23-as spanyol válogatott a női vonal szakmai vezetőjeként dolgozó Jose Ignacia Hernandez kezdeményezésére. A csapat Leon városában edzőtáborozik párhuzamosan a soproni U20-as Európa-bajnokságra készülő korosztályos válogatottjukkal. A fenti kép Kasztília és Leon Kosárlabda Szövetségének Twitter oldalára már itt készült. Angela Salvadores az U20-as együttes egyik nagy reménységével, az Egyesült Államokban tanuló Lucia Alonso-val látható.

 


Az U23-as válogatott számára nagy torna nem szerepel a programban. Ugyanakkor nem tét nélküli a munka, hiszen várhatóan lesznek, akik a tenerife-i Világbajnokságra készülő nagyválogatott bő keretében is lehetőséget kapnak a bizonyításra. Ráadásul négyen, Laia Flores, Marina Lizarazu, Laura Quevedo és Nogaye Lo vesznek részt a Mediterrán Játékok 3x3-as tornáján. Az U23-as válogatott szakmai munkáját egy fiatal és ambiciózus szakmai stáb irányítja. A vezetedző Eric Suris, a bajnoki ezüstérmes Spar Citylift Girona mestere. Segítője pedig a Cadi la Seu alakulatánál solgozó Bernat Canut.


Ahogy a lenti videó is mutatja, a hangulatra nem lehet panasz. Az összetartás során az U20-as válogatottal is összeméri az erejét a csapat. Erre a találkozóra a szakmai stábok megállapodása szerint szerdán kerül sor.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: