U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Összemérte az erejét a spanyol U20-as és U23-as válogatott

2018.06.20. 15:43 | Spanyolország

Szerdán Leon városában a helyi sportiskola 400 tanulója előtt összemérte az erejét a spanyol U20-as és U23-as válogatott.

 

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es


Egy jó hangulatú bemutatót varázsoltak a spanyol U20-as és U23-as válogatott összecsapása köré a szervezők. A lelátót megtöltötték a helyi fiatalok. Az eseményen a város polgármestere Antonio Silván és a helyi sportbizottság első embere José Maria López Benito is tiszteletét tette. Ők mind a ketten kaptak emlékbe egy-egy mezt. Ezt láthatjuk az alábbi képen.

 

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es


Az 1995 és 1997 között születettekből összeállított U23-as válogatott, melynek tagja volt a Sopron Basket játékosa Angela Salvadores is, 71-46-os győzelmet aratott a mérkőzésen. A statisztikai lapot nem tették közzé a szervezők, de a beszámolók kiemelik, hogy mindkét csapatban minden játékos közel azonos időt kapott a bizonyításra. Az U23-asok jó ritmusú pontos játékot bemutatva diadalmaskodtak.

 


Az U23-as keret tagjai közül lesznek, akik a Mediterrán Játékok 3x3-as tornájára készülnek és lesznek, akik a felnőtt válogatott bő keretében is megmutatják magukat. Az U20-as válogatott számára pedig folytatódik a felkészülés a soproni Európa-bajnokságra. A hétvégén egy tornát rendeznek Ferrol városában, ahol a magyar válogatott is pályára lép. Ehhez beharangozónk ITT olvasható.
 

Az U23-as válogatott csapatfotója, 8-as számmal a Sopron Basket játékosa Angela Salvadores.

 

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: