U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Szerződéshosszabbításokat jelentett be a Fenerbahce

2018.07.07. 22:08 | Törökország

Egyre jobban körvonalazódik a török bajnok Fenerbahce kerete. Az elmúlt napokban három új igazolást is megismerhettünk Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes személyében. Ezúttal pedig szerződés-hosszabbításokat kommunikált a klub.

 

Fotó: fenerbahce.org

Fotó: fenerbahce.org


Hivatalossá vált, hogy a francia szövetségi kapitányként is dolgozó Valerie Garnier irányítja a következő évadban a török klubot. Az ismert edzőnő tavaszi nyilatkozataiban már elárulta, hogy elkötelezte magát, így a bejelentés nem érkezett váratlanul. Garnier-t márciusban a Sopronnal szembeni Euroliga búcsú után nevezték ki. Szépen összerakta a bajnoki rájátszásra a Fener-t és el is hódította a trófeát a csapattal.

 


A Fenerbahce hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a játékosok közül is többen elkötelezték magukat a közös munka folytatása mellett. A fehérorosz center Anastasiya Verameyenka, az olaszok klasszisa Giorgia Sottana és a szezon második felére belelendülő Kelsey Plum egy-egy, míg a török válogatottban is alapemberré előlépő Ayşe Cora három évre írt alá.


Ez azt jelenti, hogy a korábban már kommunikált igazolásokkal - Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes – összesen hét játékost ismerhetünk a török bajnok keretéből.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: