Európa-bajnokság 2019

Cyesha Goree Velencében folytatja pályafutását

2018.07.10. 22:01 | Olaszország

Az UNI Győr Facebook oldala adta hírül, hogy a magyar válogatottban is bemutatkozó Cyesha Goree a Reyer Venezia játékosa lesz a következő évadban.

 

 

Cyesha Goree három szezont töltött Győrben, ahol rendkívül szimpatikus játékost ismerhettünk meg a személyében. A jelenleg is zajló Eb-selejtezők alkalmával honosítottként már a magyar válogatottban is bemutatkozott. A 25 éves, 191 cm magas center az elmúlt évadban a bajnoki alapszakasz 19 találkozóján 27.7 perc alatt 13 pontot, 7.1 lepattanót és 1.4 gólpasszt átlagolt. A rájátszásban bokasérüléssel bajlódva 27.5 perces átlaggal zárt, mely idő alatt 8.5 pont, 6.2 lepattanó és 1.7 gólpassz került a neve mellé. Az őszi Európa Kupa szereplés során 31.9 percet alatt 12.5 pontot és 10 lepattanót jegyzett.

 

 
A Reyer Venezia az elmúlt évadban nagy csatában maradt le az olasz bajnoki döntőről. Mivel azonban az ezüstérmes Ragusa nem élt az Euroliga indulás lehetőségével, így a velencei klub ott lehet a legrangosabb európai kupasorozat selejtezőjében. Itt majd a TTT Rigával mérkőzik a főtáblára kerülésért a Reyer Venezia. A csapat kerete jelentősen átalakul: heten távoznak, köztük az összes légiós. Eddig két rutinos klasszis Anete Steinberga és Jolene Anderson érkezését jelentették be.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: