U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Maya Moore a SLAM magazin címlapján

2018.07.10. 16:57 | WNBA

A legrangosabb kosárlabda szaklap a SLAM magazin következő számának címlapján Maya Moore a Minnesota Lynx sztárja szerepel.

 

Fotó: YouTube - SLAM

Fotó: YouTube - SLAM


Moore mindössze a második női profi játékos lett, aki címlapot kapott a legendás magazinban. Legutóbb Chamique Holdsclaw szerepelt a SLAM magazin címlapján még 1998-ban. A Minnesota Lynx, az amerikai válogatott és az UMMC Jekatyerinburg sztárjáról készült portré IDE KATTINTVA elolvasható.


Az összeállítás azzal a májusi akcióval indít, amikor Moore személyes szponzora a Jordan márka Minneapolisban egy komplett háztömböt beborítva felidézte Michael Jordan 1985-ös legendás „Wings” poszterét. Ezt követően megismerhetjük Moore középiskolai éveit, amikor sokat költöztek édesanyjával és négy különböző intézménybe járt. A UConn kötelékében töltött időszakban már országszerte ismertté vált, hogy aztán a WNBA-ben a hetedik profi évére utolérje példaképét Cynthia Cooper-t.

 


Maya Moore négy WNBA bajnoki címmel rendelkezik. Az egyéni elismeréseket tekintve döntő MVP és alapszakasz MVP címet is begyűjtött már. Emellett válogatott szinten olimpiai és világbajnoki aranyérmes. A UConn színeiben kétszer nyert egyetemi bajnokságot és kétszeres Euroliga-győztes.


Az alábbiakban a címlapfotózásról készült videós összeállítás látható:

 

 

A hivatalos képek

 

 

A címlap

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: