U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Maja Vucurovic Spanyolországban folytatja

2018.07.12. 07:11 | Spanyolország

Hivatalossá vált, hogy az elmúlt évadot a PEAC-Pécsnél töltő Maja Vucurovic Spanyolországban az Araski játékosa lesz.

 


Azt már a következő szezonra vonatkozó pécsi terveket vázoló közlemény óta tudjuk, hogy Maja Vucurovic távozik a PEAC-tól. A 188 cm magas szerb játékos nem zárt rossz szezont Pécsett. A bajnoki alapszakasz 20 találkozóján 24.2 perc alatt 9.9 pontot és 5 lepattanót átlagolt. A rájátszás négy mérkőzésén pedig 30.8 perc alatt 10.3 pont és 6.3 lepattanó átlaggal zárt. Az Európa Kupában 29.1 perc, 9.3 pont és 6 lepattanó került a hat találkozót összegző statisztikai lapjára.

 


Maja Vucurovic új együttese az Araski nagy várakozásokkal futott neki az elmúlt évadnak, miután a 2016/2017-es szezonban egészen az elődöntőig meneteltek. Végül azonban csak a 10. helyen zártak. Átalakul a keretük, melyből Vucurovic szerződtetésének bejelentése után már nyolc nevet ismerhetünk.


Magyar kötődés, hogy a korábban a DVTK-t erősítő Romina Ciappina is itt szerepel jövőre. Az általunk kiemelt két játékos mellett Izaskun García, Paula Estebas, Natalie Van den Adel, Ariel Edwards, Laura Pardo és Umo Diallo rendelkezik szerződéssel a következő évadra. Még egy amerikai légiós igazolását tervezik.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: