U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Gereben Líviára és Studer Ágnesre is szavazhatunk

Szombaton és vasárnap rendezik Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság végjátékát. A FIBA ismét közönségszavazásra invitálta a szurkolókat az esemény hivatalos honlapján.

 


A szurkolók megszavazhatják, hogy az eddigi teljesítmények alapján kit tartanak a torna legértékesebb játékosának (MVP). Ez természetesen nem a hivatalos MVP szavazás, de a FIBA munkatársai által kiemelt játékosok valóban extra produkciót nyújtottak eddig.


A magyar válogatottból a 16.6 pont, 7.6 lepattanó átlaggal rendelkező Gereben Lívia és a 9.2 pont, 6.2 lepattanó átlagot szállító Studer Ágnes szerepel az összeállításban.

 


A magyar válogatott klasszisai mellett az alábbi játékosokra szavazathatunk: Satou Sabally (Németország), Zala Friskovec (Szlovénia), Ivana Raca (Szerbia), Teodora Turudic (Szerbia), Klara Lundquist (Svédország), Beatriz Jordao (Portugália), Ana Rodrigues (Portugália), Laura Westerik (Hollandia), Martina Fassina (Olaszország), Lorela Cubaj (Olaszország), Paula Ginzo (Spanyolország), Maria Barneda (Spanyolország), Irati Etxarri (Spanyolország), Tima Pouye (Franciaország), Emmanuelle Tahane (Franciaország), Kadiatou Sissoko (Franciaország).

 

A szavazás ITT érhető el


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: