U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Tamara Radocaj Lengyelországban váltott csapatot

2018.07.18. 17:27 | Lengyelország

A hazánkban is hosszabb időt eltöltő szerb válogatott irányító Tamara Radocaj a következő évadban is Lengyelországban szerepel. A Wisla Krakow együttesétől az Artego Bydgoszcz alakulatához szerződött.

 

Fotó: artegobydgoszcz.pl

Fotó: artegobydgoszcz.pl

 

Bár a Wisla Krakow kisebb meglepetésre mindössze a negyedik helyen zárt Lengyelországban, de ha az egyéni mutatókat nézzük, akkor Radocaj nem teljesített rossz szezont. Januárban került a klubhoz és csapata 24 mérkőzésén átlagban 20 percet töltött a pályán, mely idő alatt 6.2 pontot, 3.2 gólpasszt és 1.8 lepattanót jegyzett.

 


Erős csapathoz kerül a szerb irányító. Az Artego Bydgoszcz az elmúlt évadban ezüstérmet szerzett. A keretükből olyan kulcsjátékosok hosszabbítottak, mint Dragana Stanković, Julie McBride vagy Agnieszka Szott-Hejmej. Összeszokott rutinos gárdát fog tehát erősíteni Radocaj.


A nemzetközi szereplést tekintve az Artego Bydgoszcz az Európa Kupában indul. A lengyel csapatok a Keleti Konferenciában szerepelnek, ahol az A-csoportban kaptak helyet a Szpartak Moszkva, a Sodertalje és egy hazai rivális a Gorzow mellett.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: