U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Elődöntős a magyar 3x3-as válogatott a prágai Nemzetek Ligája fordulóban

2018.07.20. 13:55 | Utánpótlás hírek

Pénteken délután megkezdődött Prágában a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának 3. fordulója. A magyar válogatott egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört. A lányok bejutottak az elődöntőbe, ahol a kora esti órákban Franciaország lesz a rivális.

 


Az első csoportmeccsén a Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia, Papp Klaudia, Radócz Fanni összeállítású magyar U23-as válogatott 20-19-re alulmaradt Hollandiával szemben. Fordulatos összecsapás kerekedett a délutáni hőségben. A magyar csapat kezdett jobban, 9-5-re is vezettek a mieink. Innen azonban 14-12-re fordított Hollandia. A végjátékban riválisunk járt előrébb, de az utolsó fél percben 20-16 után még szorossá tette a végét válogatottunk.

 

 


A második ellenfélként Ukrajna érkezett. A képlet egyszerű volt, a győztes jutott az elődöntőbe. Ez a csapat pedig a magyar válogatott lett, miután 13-9-es sikert arattak a magyar lányok. Kiválóan indult a mérkőzés, 5-1-re elléptünk három perc alatt. Az ukránok innen egyenlítettek 5-5-nél, a vezetést azonban nem tudták átvenni. Az utolsó másfél percben 9-9 után behúzta a győzelmet válogatottunk.


Az elődöntőben az ellenfél a B-csoportot veretlenül megnyerő Franciaország lesz. Jelentős a csúszás a programban, a találkozót 18 óra 40 perc magasságában rendezik és az alábbiakban élőben követhető:

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: