U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Franciaország ellen az elődöntőben zárult az első prágai nap

2018.07.20. 18:37 | Utánpótlás hírek

Pénteken este lezárult Prágában a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának 3. fordulója. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyar válogatott továbbjutott csoportjából. A játéknap végül az elődöntőben a bombaerős francia csapat ellen zárult a mieink számára.

 


A magyar csapat az elődöntőben 17-9-re alulmaradt Franciaországgal szemben. Toronymagasan a mezőny legerősebb csapata a francia válogatott. Ugyanabban az összeállításban szerepelnek, amiben remek teljesítménnyel megnyerték a Mediterrán Játékokat.

 

A fizikai fölényüket már az első percekben érvényre juttatták a magyar csapat ellen és gyorsan 7-2-re léptek el. A mérkőzésből hat és fél perc volt vissza, amikor egy balszerencsés ütközés után Radócz Fanni csúnyán beütötte a fejét és már nem is térhetett vissza. Ezúton is jobbulást kívánunk!

 


Válogatottunk becsülettel küzdött, de csere nélkül nem volt esély szorossá tenni a találkozót. Végül 17-9-es győzelemmel jutottak döntőbe a franciák. A fináléban Oroszország sem tudta jobban megnehezíteni a francia csapatat életét, akik 20-12-es sikerrel húzták be az első prágai tornát. A szombati pihenőnap után vasárnap ismét összecsap a mezőny.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: