Európa-bajnokság 2019

Monica Engelman is az Artego Bydgoszcz-hoz szerződött

2018.07.20. 09:40 | Lengyelország

Tamara Radocaj után ismét olyan játékossal erősített a lengyel bajnoki ezüstérmes Artego Bydgoszcz, aki hazánkban is lehetőséget kapott. Monica Engelman az új igazolásuk - adta hírül a klub honlapja.

 

Forrás: artegobydgoszcz.pl

Forrás: artegobydgoszcz.pl


Monica Engelman még 2017 tavaszán a PINKK Pécsi 424-nél szerepelt, majd a következő évadra az Aluinvent DVTK-hoz igazolt. Itt kiválóan kezdte a szezont az amerikai légiós, de november 30-án a Keltern otthonában lejátszott Európa Kupa csoportmeccsen bokaszalag-szakadást szenvedett. Ezt követően hazatért rehabilitációra és tavasszal közös megegyezéssel szerződést is bontottak a felek.

 


Engelman a sérüléséig az Európa Kupában hat csoportmeccsen 34.2 perc alatt 16.8 pontot, 2.5 lepattanót és 3 gólpasszt átlagolt. A bajnokságban pedig hét találkozón 25.1 perc alatt 10.9 pont, 2.4 lepattanó és 3.3 gólpassz lett az átlaga.


Ahogy arról már beszámoltunk, erős keret formálódik az Artego Bydgoszcz-nál. Tamara Radocaj megszerzése mellett már korábban eldőlt, hogy a tavalyi sikeres szereplésük kulcsemberei (Dragana Stanković, Julie McBride, Agnieszka Szott-Hejmej) hosszabbítottak.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: