U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Elődöntős a magyar válogatott az U23-as Nemzetek Ligájának prágai tornáján

2018.07.22. 14:48 | Utánpótlás hírek

Javában zajlik Prágában a 3x3-as szakág U23-as Nemzetek Ligájának 4. fordulója. A magyar válogatott a pénteki játéknaphoz hasonlóan bejutott az elődöntőbe. A mérkőzés 17 óra 50 perctől a cikk végén elérhető linken élőképes közvetítés formájában is követhető.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


Ahogy arról rövid beharangozónkban már hírt adtunk, a magyar válogatott Franciaországgal és Csehországgal került egy csoportba a vasárnapi tornán. Tudta vállalni a játékot Radócz Fanni is, így teljes felállásban szerepelhettek a mieink. Radócz mellett Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia és Papp Klaudia alkotja a prágai versenyző csapatot.


Az első meccsen Csehország volt az ellenfél, akiket 12-10-re múltak felül a magyar lányok. Egy kicsit csalóka a szorosabb eredmény, válogatottunk ugyanis végig kézben tartotta az irányítást. Hét perc után 10-3-ra vezettünk. Innen még felzárkózott riválisunk, de a győzelem nem forgott veszélyben.

 

Második riválisunk a bombaerős Franciaország volt, akikkel szemben 20-14-ra maradtak alul a mieink. Nagyot küzdött válogatottunk. Ugyan a mérkőzés feléhez érkezve 13-5-re elléptek a franciák, de innen 16-13-ra sikerült felzárkózni jó távoli dobásokkal. A francia csapat a végjátékban őrizte előnyét, kifejezetten nagy csatára kényszerítettük azonban a mezőny legerősebb tagját.

 


A magyar csapat Franciaország mögött második lett a B-csoportban, így a 17 óra 50 perckor kezdődő elődöntőben az A-csoportot megnyerő Ukrajna lesz a rivális. A mérkőzés az alábbiakban élőképes közvetítés formájában követhető.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: