Európa-bajnokság 2019

Formálódik a Dinamo Kurszk kerete

2018.07.23. 10:43 | Oroszország

Az orosz sztárcsapatok közül az UMMC Jekatyerinburg igazolásait már bemutattuk. A közelmúltban a Dinamo Kurszk is elkezdte közzétenni a jövő évi keretével kapcsolatos információkat.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


Azt már korábban tudhattuk, hogy a vezetőedző Lucas Mondelo hosszabbított a következő évadra. A szezon sztárigazolása, Breanna Stewart érkezése sajátos módon látott napvilágot. Az ESPN egy beszélgetős műsorában lényegében a Seattle Storm sztárja egyoldalúan bejelentette Kurszkba szerződését. Ezt a klub múlt héten hivatalosan is megerősítette a honlapján.


Hivatalossá vált a távozók névsora: Angel McCoughtry, Nneka Ogwumike, Maria Vadeeva és Helena Ciak elhagyja a klubot. McCoughtry a Jekatyerinburg játékosa lesz, míg Ciak a Lattes Montpellier alakulatát erősíti majd. Mindkettőjüket bejelentette már fogadó klubja.

 


A légiósok közül Anna Cruz, Sonja Petrovic és a honosított Epiphanny Prince a következő évadban is a Kurszk gárdáját erősíti. Az orosz magból pedig Natalia Zhedik, Elena Kirillova, Tatiana Vidmer, Anastasia Logunova és Kseniia Levchenko hosszabbított.


A Dinamo Kurszk az Euroligában a Sopron Basket csapatát felvonultató B-csoportba került.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: