U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Angyal Barbara a csoportkör legeredményesebbje az U18-as Eb-n

2018.08.07. 17:19 | Utánpótlás hírek

Az elmúlt három napban rendezték Udinében az U18-as Európa-bajnokságon a csoportkör mérkőzéseit. A keddi szünnapon érdemes egy pillantást venni az egyéni statisztikákra, hiszen egy kiemelkedő egyéni teljesítményt is mutat a FIBA honlapja.

 


Három lejátszott csoportmeccs után a 16 csapatos mezőny legeredményesebb játékosa Angyal Barbara, aki összesen 52 pontot ért el. Ez 17.3-as átlagnak felel meg. Angyal ezeken a találkozókon 29.5 percet töltött a pályán és kiosztott ez idő alatt átlagban kereken három gólpasszt is. Az efficiency-értéke 16.3-as, ami a negyedik legmagasabb a mezőnyben. Az 52 pontot 48.9%-os mezőnymutatóval érte el válogatottunk játékosa, a három meccsen átlagban 15.7 kísérlete volt, melyből 7.7 sikeres lett.

 


Az egyéni rangsorokat nézve még azt láthatjuk, hogy az ötödik legtöbb lepattanót Varga Alíz szedte. A három meccsen 31-et jegyeztek fel a statisztikai lapjára. Ez 10.3-as átlagnak felel meg. A hárompontosok mezőnyszázalékát nézve találkozhatunk még igencsak előkelő helyen magyar játékossal. Mányoky Réka a hét triplakísérletéből négyet értékesített. Ez 57.1%-os mutatónak felel meg, ami a második leghatékonyabb.


Mint ismeretes a magyar válogatott a B-csoport második helyén zárt 2 győzelemmel és 1 vereséggel. Az udinei kontinenstornán szerdán 14 óra 15 perctől Horvátországgal mérkőzünk a nyolcaddöntőben.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: