U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kiélezett küzdelemben alulmaradt a bukaresti elődöntőben a 3x3-as válogatott

2018.08.12. 18:16 | Magyarország

A bukaresti 3x3-as FIBA Challenger verseny női tornájának elődöntőjében a magyar válogatott 17-12-es vereséget szenvedett francia riválisától. Ezzel lezárult a Medgyessy Dóra, Ruják Nóra, Szabó Petra, Theodoreán Alexandra összeállítású magyar csapat számára a bombaerős mezőnnyel rendezett torna.

 


Az elődöntő első találatát a franciák szerezték, de ezt követően 2-1-re átvettük a vezetést. Innentől fej-fej mellett haladt a két csapat. Az első játékmegszakításnál 4-3-as francia előnyt rögzíthettünk. A mérkőzés középső szakaszában sem alakult ki nagy differencia. Éppen a második játékmegszakításhoz érkezve 4 perccel a vége előtt 9-6-nál rögzíthettük az addigi legnagyobb francia előnyt. A magyar csapat nem adta fel és ennek meglett az eredménye.

 


Jó helyzetkihasználással az utolsó két percbe érkezve 10-10-nél utolértük riválisunkat. Teljesen nyílt lett a végjáték. Alig több, mint egy perc volt hátra, amikor a magassági fölényét érvényre juttatva egy palánk alatti ziccert értékesítve került ismét előnybe a francia gárda. Medgyessy révén még egyenlítettünk. Az utolsó percben azonban a franciák két távoli dobást is értékesítettek, miközben betöréseik is eredményesnek bizonyultak. Így alakult ki a végeredményben megjelenő nagyobb különbség.

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: