Európa-bajnokság 2019

Munkában a BEAC-Újbuda utánpótlása

2018.08.14. 15:26 | Utánpótlás hírek

Javában zajlik a munka a BEAC-Újbuda utánpótlás csapatainál. A felkészülés menetéről a klub honlapja közölt összefoglalót.

 

 

Forrás: BEAC-Újbuda hivatalos honlap

 

Utánpótlás csapatainknál már gőzerővel zajlik a munka, a következő időszakban pedig több edzőtábor és felkészülési torna is tarkítja fiataljaink programját

 

Junior „A” csapatunk számára immár „komolyra fordult” a felkészülés, hiszen július utolsó hete óta napi két edzéssel készülnek az idényre. Vajda Anna hölgykoszorúja augusztus 13-tól öt napon át Székesfehérváron edzőtáborozik, majd 20-tól három napos felkészülési tornára utaznak Zalakarosra. A budapesti edzéseket követően, augusztus utolsó napjaiban pedig Nyíregyházán vár erőfelmérő a legidősebb utánpótlás korosztály tagjaira.

 

Horváth Bianka kadett lányai szintén július 23-án kezdték meg a felkészülést az előttünk álló szezonra. A lányok június 15. és július 6. között naponta edzettek a BEAC-on, majd kéthetes pihenőt követően kezdődött az alapozás. Az elmúlt három hétben elsősorban az állóképesség fejlesztésén volt a hangsúly. Mától egy héten át Egerben edzőtáborozik a csapat, majd 23-tól három napon át ők is Zalakaroson vesznek részt egy felkészülési tornán. A hónap végén, a juniorokkal közösen utaznak Nyíregyházára.

 

 

Serdülő „A” csapatunk is szerepel közös tornán a juniorokkal, méghozzá Zalakaroson augusztus 20-tól. Tokodi Ildikó tanítványai hétfőtől állnak munkába, és napi kettő, majd egy edzéssel készülnek, egészen az iskolai tanév kezdetéig.

 

A Mocsai László vezette junior „B” és kadett „B” együttes a hét eleje óta dolgozik, napi két edzéssel a BEAC pályán. A lányok 18-ától egy héten át Egerben edzőtáboroznak, majd napi két budapesti edzéssel zárják az augusztust.

 

Gyerek és kenguru csapatunk, Gyeőry Zsuzsával, hétfőtől kezdi meg a felkészülést Budapesten, majd augusztus utolsó hetében agárdi edzőtáborozással hangolnak a szezonra. Farkasréti gyerek és serdülő csapatunk Kunszentmártonban edzőtáborozik augusztus 21. és 26. között.

 

Az amatőr bajnokságban induló ELTE Fortis csapata, Gyarmati István vezetésével, jövő hétfőtől kezdi a közös munkát, napi egy edzéssel. A lányok augusztus 19-től egy héten át Balatonfüreden edzőtáboroznak majd, ezt követően pedig Budapesten folytatódik a felkészülésük az idényre, napi két edzéssel.

 

Lányok, mindenkinek jó munkát, jó felkészülést kívánunk!

 

Forrás: BEAC-Újbuda hivatalos honlap


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: