Európa-bajnokság 2019

Bemutatta keretét a felkészülést csütörtökön kezdő Sepsi-SIC

2018.08.22. 07:56 | Románia

Augusztus 23-án megkezdődik a román bajnok Sepsi-SIC felkészülése a következő évadra. A sepsiszentgyörgyi klub a Facebook oldalán foglalta össze a játékosmozgásokat.

 

 

A sepsiszentgyörgyi alakulatnál nagy változások történtek a nyáron, miután 11 játékos távozott az elmúlt évad keretéből. Mindössze Annemarie Gödri-Părău és Kovács Renáta maradt az alapcsapatukból.


Az új szerzemények között három sepsiszentgyörgyi játékos hazatérése szerepel Jankó Edit, Taranek Andrea és Ioachim Adrienn személyében. Itt folytatja pályafutását a hazánkban is jól ismert kézdivásárhelyi Demeter Nóra, illetve Ioana Ghizilă, Anca Șipoș és Viorela (Rus) Voicu.

 

 
A csapat játékerejét természetesen a légiósok határozzák meg. Közöttük megtaláljuk a szlovák válogatott Angelika Slamovát. Két amerikai légióst szerződtettek Kristina Higgins és Payton Whitted személyében. Érkezett a litván center Marina Solopova, a montenegrói Jovana Paąić és a brit válogatott Dominique Allen.


A cél a Sepsiszentgyörgy számára a hazai sorozatokban a címvédés, de szeretnének eredményesen szerepelni az Európa Kupában is. Ebben a sorozatban a Keleti Konferenciában a D-csoportban kaptak helyet a Mersin, az Enisey Krasznojarszk, illetve a Basket 90 Gdynia - Orman Gencik selejtező párharc továbbjutója mellett.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: