Európa-bajnokság 2019

Médianapot tartott Velencében Cyesha Goree csapata

2018.08.30. 11:45 | Olaszország

Ahogy közeledik az ősz, egyre inkább teljessé válnak az európai klubcsapatok keretei. Szerdán a Reyer Venezia együttese is bemutatkozott a nagyközönség számára.

 

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria


A magyar állampolgársággal is rendelkező Cyesha Goree-val a fedélzeten szinte teljes kerettel készül a Reyer Venezia. A klubhoz megérkeztek az olasz válogatott játékosok, akiknek augusztus utolsó két hetében volt összetartásuk. Már csak a WNBA-ben érdekelt Marie Gulich és a Világbajnokságra készülő lett válogatott Anete Steinberga csatlakozására várnak. A csapat a médianapot követően Alleghe felé vette az irányt, ahol magaslati edzőtábor vár rájuk.

 


A velenceiek négy új légióssal (Cyesha Goree, Marie Gulich, Anete Steinberga és Jolene Anderson), de a jól ismert olasz magjukkal (Debora Carangelo, Martina Bestagno, Valeria De Pretto, Martina Kacerik, Maddalena Gaia Gorini és Sara Crudo) várják az új évadot. A csapat a hazai sorozatok mellett nemzetközi kupaszerelésre készül. Az Euroliga selejtezőjében a TTT Rigával mérkőznek. Továbbjutás esetén a Sopron Basket gárdáját is felvonultató B-csoportba kerülnének.

 

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: