U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Krivacevic Tijana csatlakozott a Botas csapatához

2018.09.07. 13:27 | Törökország

Pénteken csatlakozott a török Botas együtteséhez Krivacevic Tijana. Válogatottunk centerére Ankarában az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálat várt.

 

Fotó: Facebook.com/botasspor1984

Fotó: Facebook.com/botasspor1984


Krivacevic Tijana mellett a román válogatott Claudia Cuic (leánykori nevén Claudia Pop) is pénteken esett át az ilyenkor kötelező szezon előtti felméréseken. A másik két légiós viszont csak októberre várható. Jewell Loyd a WNBA döntőjében érdekelt, míg az Atlanta Dream-ből ismert Elizabeth Williams éppen a minap csatlakozott a Világbajnokságra készülő amerikai válogatotthoz. A légiósok érkezése mellett ki kell emelni, hogy a Botas-nál a hazai mag augusztus vége óta dolgozik együtt.

 

Fotó: Facebook.com/botasspor1984

 

 


A török bajnokság kezdetéig még több, mint egy hónap van. A Világbajnokságot követően két héttel október 13-án indulnak a bajnoki küzdelmek. Az első fordulóban a Botas az Istanbul Universitesi gárdáját látja vendégül. Az Európa Kupában pedig október 24-én debütálnak, amikor az Umea alakulatához utaznak Svédországba. Természetesen a tétmeccsekig több felkészülési találkozó is szerepel a programban. A klub idén is megrendezi például rangos tornáját a Botas Kupát.

 

Fotó: Facebook.com/botasspor1984

Fotó: Facebook.com/botasspor1984

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: