U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Munkába állt egyetemi edzőként Danielle Page

2018.09.10. 17:58 | NCAA Női kosárlabda

Tavasszal még a Sopron Basket együttesével Euroliga döntőt játszott és magyar bajnokságot nyert Danielle Page. A szerb papírokkal rendelkező amerikai játékos a közelmúltban már egyetemi edzőként állt munkába, miután a University of Toledo női kosárlabda csapata megkezdte a felkészülést az új évadra.

 

Fotó: Twitter.com/ToledoWBB/

Fotó: Twitter.com/ToledoWBB/


A University of Toledo együttese a Mid-American Konferencia (MAC) küzdelmeit címvédőként várja. A szezonnyitó nyilatkozatában Tricia Cullop vezetőedző, akinek a segítője Danielle Page, egyértelműen a tavalyi menetelés megismétlését fogalmazta meg célként. Ezzel együtt szeretnének felkerülni az országos 64-es főtáblára, ahol legalább egy kört mennének is.

 


Joggal bizakodnak, hiszen az elmúlt évad sikeres szereplésének alapemberei közül még többen vissza tudnak térni. Ráadásul az elsőévesek között érkeztek magas játékosok, így valamivel jobb szerkezetben várják az új évadot. Legalábbis így vélekedett Tricia Cullop edzőnő, akit a nyáron rangos megtiszteltetés ért: a női kosárlabda edzőket tömörítő szervezet (Women's Basketball Coaches Association – WBCA) alelnöke lett.


Visszatérve a felkészülést közelmúltban megkezdő együtteshez. Már lezajlottak az ilyenkor kötelező csapatépítő programok és jelen pillanatban az atlétika pályán az alapozásé a főszerep. Az University of Toledo a női kosaras szezonnyitóját október 23-án tartja majd. Az eseményen Dan Hughes, a jelenleg WNBA döntőt vívó Seattle Storm vezetőedzője tart előadást.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: