U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ivey Slaughter a TTT Rigához igazolt

2018.09.11. 11:48 | Európa

Egy újabb olyan játékos talált csapatot a következő évadra, aki az elmúlt szezont hazánkban töltötte. A PINKK Pécsi 424-nél szereplő Ivey Slaughter a TTT Rigánál folytatja pályafutását.

 


Slaughter ponterős szezont zárt a magyar élvonalban. Az alapszakasz 19 mérkőzésén 31.8 perc alatt 15.1 pont, 9.4 lepattanó, míg a rájátszás öt találkozóján 27.8 perc alatt 8.8 pont, 5.6 lepattanó volt az átlaga. Az évad lezárást követően kipróbálta magát a WNBA-ben, a Las Vegas Aces edzőtáborában. Itt a kínai válogatott ellen 14 ponttal és 5 lepattanóval mutatta meg magát, de végül szerződést nem kapott.

 


A TTT Rigával Slaughter az Euroliga selejtezőjére készülhet, ahol az Umana Reyer Venezia lesz az ellenfelük. A lett bajnok emellett az EWBL sorozatban is érdekelt, de nem abban a nyolcasban szerepelnek, ahol a PINKK is pályára lép majd.


Slaughter leigazolásával végleges lett a 2018/2019-es szezonra a TTT Riga kerete, mely az alábbiak szerint alakul: Dita Rozenberga, Ieva Kūlīte, Gunta Baąko, Karlīne Pilābere, Sheylani Peddy, Aija Brumermane, Ieva Pulvere, Ivey Slaughter, Kristīne Vītola, Kate Krēsliņa és Baiba Eglīte.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: