Európa-bajnokság 2019

Rasheed Rita bemutatkozott az Olympiacos együttesében

2018.09.12. 17:24 | Európa

Szerdán lejátszotta első felkészülési mérkőzését az előszezonban a görög bajnok Olympiacos. A Kronos B.C. gárdáját Rasheed Rita ponterős játékával 58-41-re győzték le.

 

Fotó: olympiacossfp.gr

Fotó: olympiacossfp.gr


A két szakmai stáb megállapodása értelmében a csapatok három negyedet töltöttek a pályán. Ez idő alatt alakult ki a bevezetőben már említett 58-41-es eredmény. A szoros első negyed után a második etap 14-3-as sorozata hozta el a nagyobb különbséget a felek között. Rasheed Rita csapata legeredményesebbje lett, végül 13 ponttal vette ki a részét a sikerből.

 


Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a légiósok múlt héten hétfőn csatlakoztak a klubhoz. Az Olympiacos számára hamar beindul a szezon, hiszen a Wisla Krakow ellen Euroliga-selejtezőt vívnak. Az első mérkőzést október 9-én rendezik Athénban. A kuparendszerű párharc visszavágójára pedig október 12-én kerül sor a Wisla Krakow otthonában.


A következő hetekben az Olympiacos-ra még hat edzőmérkőzés vár. A fokozatosan nehezedő ellenfelek ellen vívott sorozat szeptember végén zárul. Ekkor Lefkada ad otthont egy nemzetközi tornának, ahol többek között a Reyer Venezia és a Szpartak Moszkva lesznek a riválisaik.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: