Európa-bajnokság 2019

Barcelonában szerepelt az Euroliga címvédő Jekatyerinburg

2018.09.13. 09:08 | Oroszország

Lezárult az UMMC Jekatyerinburg hagyományos éved eleji spanyolországi edzőtábora. Az Euroliga címvédő orosz bajnok szerdán este a Barcelona női kosárlabda csapatával játszott felkészülési meccset.

 

Fotó: UMMC Jekatyerinburg/basket.ugmk.com

Fotó: UMMC Jekatyerinburg/basket.ugmk.com


A katalán óriásklub, a Barcelona a spanyol másodosztályban versenyeztet fiatalokra építő fél-profi csapatot a Barca Alapiítvány (Fundació Barca) égisze alatt. A Jekatyerinburg idén részben a klub edzőközpontjában dolgozott az elmúlt héten és ezt zárták le egy közös találkozóval. A WNBA rájátszásában és a Világbajnokságon érdekelt játékosai nélkül szereplő orosz alakulat 89-62-es győzelmet aratott.

 


Az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat a barcelonai fiatalok. A nagyszünetben 44-31-re vezetett a Jekatyerinburg. A beszámolók szerint a harmadik negyed közepétől kezdett látványosan megmutatkozni az orosz gárda fizikális fölénye. A játékrész végére 67-44-re lépett el a Jekatyerinburg, melynek keretében az orosz válogatottak villogtak. Raisa Musina végül 25 ponttal és 19 lepattanóval zárt, míg Evgenia Belyakova 19 pontig jutott.

 

Az orosz sztárcsapat szeptember 15-től immár hazai környezetben folytatja a munkát. Legközelebb az UMMC Kupán lépnek pályára, ahol a Sopron Basket együttese is szerepel.

 

Eredmény
Barça CBS - UMMC Jekatyerinburg 62-89 (16-19, 15-25, 13-23, 18-22)

 

Statisztika

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: