Európa-bajnokság 2019

Courtney Vandersloot a WNBA évad legjobbjai között

2018.09.13. 10:44 | WNBA

Szerdáról csütörtökre virradóra a Seattle Storm bajnoki címével lezárult a WNBA 2018-as szezonja. Kihirdették az évad első és második ötösét. A legjobbak közé Courtney Vandersloot is bekerült.

 

Fotó: Twitter.com/wnbachicagosky

Fotó: Twitter.com/wnbachicagosky


A 2018-as WNBA szezon első ötösében nincs meglepetés. Az alapszakasz és a döntő MVP-je Breanna Stewart (Seattle Storm) mellett Tiffany Hayes (Atlanta Dream), Diana Taurasi (Phoenix Mercury), Elena Delle Donne (Washington Mystics) és Liz Cambaga (Dallas Wings) került beválasztásra. Érdekesség, hogy Hayes az All-Star gálára még nem tudott odakerülni, de a szezon második felében zseniálisan játszott. Az év végi elismerés így teljesen megérdemelt.

 


Az évad második ötösében kapott helyet Courtney Vandersloot. A Chicago Sky irányítója 258 gólpasszt osztott ki összesen idén, amivel új rekordot állított fel. Emellett 12.5 pontos átlaggal zárt. Bár a Chicago Sky nem jutott be a WNBA rájátszásába, de Vandersloot-nak zseniális meccsei voltak. Akadt, hogy tripla-duplát ért el, illetve a WNBA 21 éves történetének első olyan játékosa lett, aki egymást követő négy meccs alatt 50 gólpasszt osztott ki.


Vandersloot mellett a második ötösben Skylar Diggins-Smith (Dallas Wings), Maya Moore (Minnesota Lynx), Brittney Griner (Phoenix Mercury) és Candace Parker (Los Angeles Sparks) szerepel.

 

Fotó: Twitter.com/WNBA

Fotó: Twitter.com/WNBA

 

Fotó: Twitter.com/WNBA

Fotó: Twitter.com/WNBA

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: