U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Fegyverneky Zsófia és Roberto Iniguez az M4 Sport kosárlabda magazinjában

2018.09.24. 20:07 | Magyarország

Még a Jekatyerinburgba történő elutazás előtt Sopronban forgatott az M4 Sport stábja. A Kosárlabda magazinban adásba került összeállításban Fegyverneky Zsófia és Roberto Iniguez osztotta meg gondolatait az új évaddal kapcsolatban.


Az M4 Sport Kosárlabda magazinjának adása IDE KATTINTVA tekinthető meg. A női szakággal foglalkozó szegmens a videón a 39. perctől látható.

 


Ahogy az az elmúlt hónapokban nagy nyilvánosságot kapott, a májusi kerethirdetés óta több kényszerű változás is történt Sopronban. „Új csapatunk van új játékosokkal, akik nem helyettesíteni fogják a korábbiakat.” – kezdte nyilatkozatát a magazinműsorban Roberto Iniguez vezetőedző. "Nem szeretném összehasonlítani a tavaly és idén nálunk játszókat. Új csapatot kell építeni és csak erre koncentrálok. Nyilván nem fogjuk tudni ugyanazt a kosárlabdát játszani.” – jelentette ki a szakvezető, aki egyelőre a riválisokra nem tért ki. „Csak a saját csapatommal foglalkozom, nincs időm a többieket is figyelni. Reggeltől estig csak a sajátjaimra koncentrálok, hogy mit kell csinálniuk. Ezek a szezon legfontosabb pillanatai. Ha lesz időnk, foglalkozunk a többi csapattal is. Egy nap 20 órám van és minden időmet a Sopron Basket-ra fordítom.”

 


A Sopron Basket az Euroliga B-csoportjába került, ahol többek között a Dinamo Kurszk, a Fenerbahce és a Salamanca is rivális lesz. Fegyverneky Zsófia csapatkapitány arra hívta fel a figyelmet, hogy tavalyi sikeres szereplés megváltoztathatta a csapat nemzteközi megítélését. „Mindenki az első perctől kezdve komolyan fog venni minket. Én azt hiszem, ez olyan szempontból negatívum, hogy nem szaladhatunk bele olyan első negyedbe vagy első félidőbe, ahol esetleg könnyebben nagyobb előnyt tudunk kialakítani. Másfelől viszont hatalmas pozitívum, hogy ilyen pozíciót harcoltunk ki magunknak Európában és mindenki így tekint a Sopronra most.” – jelentette ki a csapatkapitány.

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: