U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Minden bajnoki mérkőzés élőben látható lesz

2018.09.24. 14:09 | Magyarország

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség bejelentette, hogy az Antenna Hungáriával együttműködve a sportág élvonalának valamennyi mérkőzéséről élőképes közvetítés készül. Részletek az MKOSZ közleményében.

 

Forrás: MKOSZ Sajtóközlemény

 

A magyarországi csapatsportok közül elsőként a digitális tartalomszolgáltatás piacára lép a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Az Antenna Hungáriával együttműködve a sportág élvonalának valamennyi mérkőzését (az M4 által közvetített bajnokik kivételével) élőben közvetítik a MindiGo Sport segítségével. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, s már havi 599 forintos ártól megnézheti a kiválasztott mérkőzéseket.

 

- Az MKOSZ az elmúlt évben a legtöbb csarnokban kiépítette azt a kamerarendszert, mellyel közvetíteni tudjuk a mérkőzéseket - mondta Bodnár Péter, a szövetség főtitkára. - A rendszer egyéves teszten van túl, többek között ennek segítségével közvetítettük az elmúlt szezonban a soproni női kupadöntő mérkőzéseit. A mérkőzések visszanézhetőek lesznek, archívumként is szolgálnak, tehát megtekinthetők az esetleg időhiány miatt elmulasztott meccsek is.

 

 

- Az elnökség és az Antenna Hungária egyeztetéseinek köszönhetően azok, akik bármelyik elsőosztályú klub mérkőzéseire bérlettel rendelkeznek, féláron vehetnek éves bérletet, de erről a közeljövőben értesítjük a klubokat és a szurkolókat. Ugyancsak kedvezményesen juthatnak előfizetéshez a versenyengedéllyel rendelkező sportolóink is.

 

A MindiGo Sport és az MKOSZ új szolgáltatása október végéig ingyenesen vehető igénybe, utána viszont csak az előfizetéssel rendelkezők nézhetik meg a bajnokság találkozóit. Azokból a csarnokokból, ahol a technikai feltételek maradéktalanul adottak, már a hét végétől, a bajnoki idény nyitányától elindul a szolgáltatás.

A sport.mindigo.hu oldalon lehet regisztrálni, vagy le lehet tölteni a Mindigo Sport alkalmazást bármelyik alkalmazásboltból.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: