U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Candace Parker a Dinamo Kurszk új igazolása

2018.09.25. 18:03 | Oroszország

Breanna Stewart után egy újabb klasszis magas játékossal erősített a Dinamo Kurszk. Az orosz sztárcsapat hivatalosan is bejelentette Candace Parker leigazolását.

 

Fotó: Facebook.com/candaceparker/

Fotó: Facebook.com/candaceparker/


Candace Parker a WNBA kötelezettségei mellett egy év kihagyás után tér vissza Európába. Utoljára a 2016/2017-es szezon tavaszán a Fenerbahce-t erősítette. A klasszis center tavaly télen Kínában légióskodott. A WNBA-t tekintve Parker idén a csapatához, a Los Angeles Sparks-hoz hasonlóan hullámzó teljesítményt nyújtott. Igaz, kisebb-nagyobb sérülések szinte a teljes szezonban hátráltatták. Végül 31 meccsen 17.9 pont, 8.2 lepattanó, 4.7 gólpassz átlaggal zárt.

 


Kurszkban a korábbi évekhez képest nagyobb változások lesznek. A korábbi kulcsjátékosok közül Angel McCoughtry, Nneka Ogwumike, Maria Vadeeva és Helena Ciak távozott. A légiósok közül ennek megfelelően Anna Cruz, Sonja Petrovic és a honosított Epiphanny Prince a következő évadban is a Kurszk gárdáját erősíti. Az orosz magból Natalia Zhedik, Elena Kirillova, Tatiana Vidmer, Anastasia Logunova és Kseniia Levchenko hosszabbított. Az új szerzemények pedig Breanna Stewart, Candace Parker és a spanyol válogatott Marta Xargay.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: