U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Veretlenül csoportgyőztes a magyar válogatott az Ifjúsági Olimpián

2018.10.11. 20:08 | Utánpótlás hírek

Csütörtökön este lezárultak az A-csoport küzdelmei az Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornáján. A magyar válogatott az utolsó csoportmeccsén 21-10-re legyőzte Romániát. Földi Attila együttese veretlenül végzett az A-csoport élén és kedden 17 órától a C-csoport második helyezettjével játszik a négy közé jutásért.

 


Németország legyőzése után biztos továbbjutóként várta a magyar válogatott a Románia elleni összecsapást. Riválisunk szerezte a találkozó első pontját, de nem telt el másfél perc, amikor már 4-1-re vezetett a magyar csapat. A folytatásban inkább a küzdelem dominált. Elléptünk 6-2-re, de az utolsó 5 percbe fordulva 6-5-re visszajöttek a románok.

 


A németek elleni győztes csatához hasonlóan ismét a hajrában tudott igazán riválisa fölé kerekedni a magyar csapat. Két és fél perccel a mérkőzés vége előtt mindössze 11-9-re mentünk. Innen azonban 10-1-es sorozattal zárta a meccset válogatottunk. Ez mindenképpen a magyar lányok fizikális felkészültségét dicséri. Végül egy másodperccel a játékidő letelte előtt Varga Alíz duplájával értük el a 21 pontot.


Eredmény
Románia – Magyarország 21-10


Statisztika


Az A-csoport végeredménye


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: