Európa-bajnokság 2019

Krivacevic Tijanáék fontos győzelme

2018.11.04. 16:21 | Törökország

Megszerezte harmadik győzelmét a török élvonalban Krivacevic Tijana csapata a Botas. Nagy csatában a Kayseri gárdáját 78-60-ra múlták felül.

 

Fotó: Twitter.com/botas_spor/

Fotó: Twitter.com/botas_spor/


A csütörtöki Európa Kupa rangadót követően gyorsan rendeznie kellett a sorait a Botas-nak, hiszen a középmezőnyt tekintve egy fontos rangadó várt a csapatukra. A Kayseri-t látták vendégül. A tétnek megfelelő kemény, feszült meccs kerekedett. A szoros első etap után a második negyedben 11-0-s futással került előnybe a Botas.

 


A 41-33-as félidőt követően a harmadik negyedben még 50-43-ra felzárkózott a Kayseri. Innen azonban a Botas egy 9-0-s futással ismét növelte a különbséget. Az 59-43-ról induló záró szakaszban Jewell Loyd (24 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz) és Claudia Pop (22 pont, 6 lepattanó, 3 gólpassz) vezetésével magabiztosan őrizte előnyét a Botas.


Krivacevic Tijana a remek csütörtöki teljesítménye után 11 és fél percet töltött a pályán a 78-60-as siker alkalmával. Ez idő alatt 4 pont, 2 lepattanó és 2 gólpassz került a statisztikai lapjára. Mindkét mezőnykísérlete sikeresnek bizonyult.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: