Európa-bajnokság 2019

Laklóth Anna nélkül a folytatásban a Győr

2018.11.06. 15:34 | Magyarország

A CMB Cargo UNI Győr a hivatalos honlapján adta hírül, hogy ebben a szezonban már nem lép pályára Laklóth Anna. Részletek a klub közleményében.

 

Fotó: CMB Cargo UNI Győr/gyorikosar.hu

Fotó: CMB Cargo UNI Győr/gyorikosar.hu  

 

Forrás: CMB Cargo UNI Győr hivatalos honlap

 

A szerdai Európa-kupa-mérkőzésre már nem tartott a csapattal Laklóth Anna. A nyolcadik szezonját Győrben kezdő játékos maga kérte, hogy a szezon hátralévő részében a klub tekintsen el a játékától.

 

 

“Sajnos olyan lelki állapotba kerültem, mely megakadályoz abban, hogy segítsem a csapatot. Gyakorlatilag minden kosárlabdával kapcsolatos pozitív érzésem elveszett. Ez a helyzet pedig senkinek sem jó. Ezért a Cegléd-meccs után kértem a szerződésem szüneteltetését. Ebben pedig partner volt az egyesület. Egyelőre még magam sem tudom, hogyan tovább, hogy lesz-e kedvem egyáltalán még kosárlabdázni, de az biztos, máshol kell felépítenem magam. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem így szerettem volna lezárni győri pályafutásomat. Szívem egy része továbbra is itt marad, nagyon szurkolok a lányoknak, hogy elérjék a céljaikat, s ha levághatják a szezon végén a hálót, én ott leszek” – mondta a győri csapattal 2012-ben magyar bajnokságot nyert játékos.

 

Klubunk annyit mondott erről, hogy mindenben támogatják a játékost, akárhogyan is dönt, mellette állnak, segítik a jövőjét.

 

Forrás: CMB Cargo UNI Győr hivatalos honlap


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: