U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Bemutatták a Chicago Sky új logóját

2018.11.08. 01:14 | WNBA

A WNBA-ben szereplő Chicago Sky a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2019-es évadra felfrissítette grafikai elemeit.

 


A chicagói együttes a következő szezonra új logót kap. A fentebb látható felfrissített megjelenés arra reflektál, hogy a klub hosszú évek után 2018 tavaszán visszaköltözhetett földrajzilag is Chicagóba. A nyáron a mérkőzéseit már a Wintrust Arénában rendezte a Sky. Itt a következő szezonra a parkettát az új logó színeinek megfelelő festéssel látják el. Az új grafikai megjelenésért a David Day Associates felel, akik közel egy év tervezés után véglegesítették a munkát.

 


A Sky-nál nagy változások lesznek. Már augusztus végén bejelentették, hogy Amber Stocks edzőnővel nem folytatják a közös munkát. Várhatóan hamarosan meglesz az új szakvezető kiléte. Jelenleg öt játékos rendelkezik élő szerződéssel, de mellettük a tengerentúli szakírók Allie Quigley, Courtney Vandersloot, Jamierra Faulkner, Cheyenne Parker, Astou Ndour, Alex Montgomery és Linnea Harper visszatérésével is számolnak.


A Sky a WNBA 2019-es Draftján a negyedik helyen választhat. Ez azt jelenti, hogy a klub egy magasan jegyzett fiatallal tovább bővítheti keretét. A céljuk egyértelműen a rájátszásba kerülés lesz, ami az elmúlt két évadban csalódást keltő módon nem jött össze.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: