U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Brittney Griner volt az Euroliga 3. fordulójának legjobbja

2018.11.08. 21:27 | EuroLiga

A FIBA szakírói a statisztikai mutatók alapján összeállították az Euroliga harmadik fordulójának All-Star ötösét. A leghatékonyabb teljesítmény Brittney Griner (UMMC Jekatyerinburg) nevéhez fűződött.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

 

Orosz presztízsrangadón az UMMC Jekatyerinburg az erőviszonyoknak megfelelően 80-51-re legyőzte a Nagyeszda Orenburgot. A címvédő jekatyerinbugi együttes centere Brittney Griner mindössze 25 percet töltött a pályán, de így is 23 pont, 7 lepattanó, 3 kiosztott blokk és 2 szerzett labda került a statisztikai lapjára. A 13 mezőnykísérletéből 10 sikeresnek bizonyult. A teljesítmény-indexe kiemelkedő 30-as lett.

 

 

Bekerült az All-Star ötösbe a Sopron Basket ellen extra meccset hozó Anastasiya Verameyenka. A Fenerbahce fehérorosz centere 22 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. Megtaláljuk a legjobbak között a Salamanca irányítóját Silvia Dominguez-t, aki a TTT Riga legyőzésekor 16 ponttal és 6 gólpasszal zárt.

 

A CCC Polkowice színeiben a Castors Braine ellen remekelt Tiffany Hayes. A lengyelek amerikai légiósa úgy ért el 23 pontot, hogy a 9 mezőnykísérletéből 8 sikeres lett. A Carolo Basket gárdájából Queralt Casas teszi teljessé a harmadik forduló legjobb ötösét. A spanyol irányító statisztikai lapján 14 pontot, 7 gólpasszt, 6 lepattanót és 3 szerzett labdát találunk.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: