U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Rangadót nyert a Famila Schio Nápolyban

2018.11.10. 21:44 | Olaszország

Szombaton kerül sor az olasz élvonal 6. fordulójára. A játéknap rangadóján a Famila Schio a DIKE Napoli otthonában aratott győzelmet.

 

 

Az Euroligában három vereséggel kezdő és múlt héten a bajnokságban is botló Famila Schio 72-67-es sikert ünnepelhetett a DIKE Napoli otthonában. Szinte végig a Schio vezetett, de igazán nagy különbség az egész meccsen nem alakult ki a felek között. A záró szakaszban 8 pontos hátrányból talpra állva az utolsó percben 67-67-nél egyenlítettek a nápolyiak. A végjátékban azonban pontosabb megoldásokat választott a címvédő és végül óriási küzdelemben behúzta a győzelmet ezen a fontos rangadón. Jantel Lavender 22 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el, míg Sandrine Gruda 17 ponttal és 8 lepattanóval zárt a Schio színeiben.

 


A Reyer Venezia megőrizte veretlenségét. A vártnál szorosabb csatában, de végül 72-66-ra legyőzték a Vigarano-t. A záró szakasznak 48-48-ról vágtak neki a csapatok. Elfáradó riválisa ellen 14 pontos előnyt épített fel ekkor a velencei gárda, de a végjátékban még felzárkózott a Vigarano. Velencei oldalon a Gülich, Anderson, Bestagno trió remekelt. Mind a hárman 12-12 pontot értek el. Az élcsapatok közül a Ragusa 62-49-es vereséget szenvedett a Fila San Martino otthonában. A harmadik negyedben alakult ki a csapatok között a végeredményben megjelenő különbség.


Eredmények
Umana Reyer Venezia - Meccanica Nova Vigarano 72-66
Use Scotti Rosa Empoli - Treofan Givova Battipaglia 57-56
Fila San Martino di Lupari - Passalacqua Ragusa 62-49
Dike Basket Napoli - Famila Wuber Schio 67-72
Iren Fixi Torino - Elcos Broni 65-79
Gesam Gas&Luce Lucca - Allianz Geas S.S.Giovanni 70-55


Tabella

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: