U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Raksányi Krisztina a győri edzőváltásról

2018.11.12. 20:30 | Magyar Bajnokság

Hétfőn az M4 Sport kosárlabda magazinjában a CMB Cargo UNI Győr válogatott játékosa Raksáyni Krisztina beszélt a klubnál lezajlott edzőváltásról. Mint ismert, a múlt héten Sandro Orlando-t Milos Pavlovic váltotta a szakmai stáb élén.

 


A beszélgetés elején Raksányi Krisztina sem tagadta, hogy a győriek szereplése messze elmarad a várakozásoktól. „Őszinte leszek, eléggé megviseltek a dolgok. Azért igazoltam Győrbe, hogy döntőt játsszunk és bajnokságot nyerjünk. Nem úgy indult a szezon, ahogy kellett volna, ahogy elterveztük. Elég mély gödörbe kerültünk. Most történt egy edzőváltás és egy kicsit felfrissült a társaság. Más a hangulat, más a mentalitás. Elindultunk a jó úton. – fogalmazott a csapatkapitány az M4 Sport összeállításában, majd hozzátette: a célok nem változtak.


„Még mindig a bajnoki döntő és a kupadöntő a cél. Azt szokták mondani, akkor kell jól játszani, amikor elolvad a hó. Az alapszakaszban nem állunk túl jó helyen, de a play-offban bármi megtörténhet.” – jelentette ki Raksányi Krisztina, akinek az első benyomásai az új szakvezetőről pozitívak:

 


„Nem volt még sok ideje dolgozni velünk. Pár edzés és két elég kemény meccs van mögöttünk. Már sikerült néhány apróbb változtatást belevinni a játékba. Főleg védekezésben, ami fontos lesz a továbbiakban. Látszik rajta, hogy mit akar, hogy milyen filozófiával dolgozik. Mindenki győzni akar, mindenki azért jött Győrbe, hogy sikeresek legyünk. Az a nagy szerencsénk, hogy a csapategység nagyon jó. Az öltözőben nincsen semmi probléma. Jóban vagyunk egymással, szeretjük egymást és ez megkönnyítheti az átállást.”


A válogatott szünet után a bajnokságban a győriek az MTK Budapestet fogadják, míg azt megelőzően az Európa Kupában a Clube Uniao Sportiva otthonában folytatják szereplésüket.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: