U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A kínai rivális erősebbnek bizonyult a TF-nél

2018.11.16. 04:33 | Egyetemi kosárlabda

Magyar idő szerint pénteken a kora reggeli órákban lejátszotta második mérkőzését a 3x3-as Egyetemi Világligán a TF együttese. Az erős kerettel érkező, végső győzelemre is esélyes kínai Tsinghua University gárdája érvényesítette fölényét és 21-11-re legyőzte a mieinket.

 

 

Nem indult jól a találkozó. Már az első percekben előnybe kerültek a kínaiak: 3-2 után az első játékmegszakításig 9-2-re léptek el. Az összecsapás felénél pedig 13-2-nél a 10 egységet is átlépte a differencia. A jó szerkezetű és rendkívül gyors kínai gárda a folytatásban 8-10 pont között őrizte előnyét.

 

 

A Karlócai Julianna, Miháczi Diána és Varga Barbara összeállításban ezúttal is csere nélkül játszó mieink becsülettel küzdöttek. Ezen a napon azonban reálisan ennyi volt a két alakulat között. A kínaiak a meccset lezáró 21. pontjukat 17 másodperccel a 10 perces játékidő vége előtt szerezték.

 

A csoportkört a TF pénteken magyar idő szerint 10 órától a szenegáli ISEG ellen zárja. A képlet egyszerű: a győztes a csoport második helyén végez. A szenegáliak az első pénteki fellépésük alkalmával 19-16-ra legyőzték az új-zélandi Lincoln University gárdáját. A magyar lányokhoz hasonlóan így ők is 1 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkeznek.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: