U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Meccsdömpinget hoz az ünnepi hét az Egyesült Államokban

2018.11.20. 19:44 | NCAA Női kosárlabda

Jön Hálaadás, ami az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb ünnepe. A hosszú hétvége a sportokat tekintve is ünnepi, hiszen számtalan rangos eseményt rendeznek. A címlapokat az NFL hármas rangadója uralja, de az egyetemi kosárlabdában szintén meccsdömping lesz. A magyar lányok is több találkozót vívnak.

 


Az országos rangsorban 23. helyre előlépő, továbbra is veretlen University of Minnesota együttese először keddről szerdára virradóra a University of Arkansas ellen lép pályára esélyesként. Ezt követően pedig péntekről szombatra virradóra is láthatjuk Kaposi Pálmáékat, amikor a Cornell-t fogadják. A Minnesota december 31-ig mindössze egy idegenbeli meccset vív, így ezek a hazai találkozók jó lehetőséget kínálnak egy kiemelkedő mutató elérésére.


A Duquesne-t majd vasárnap délután láthatjuk, amikor a Saint Francis University csarnokában lépnek pályára. Aho Nináék egy győzelemmel és 3 vereséggel rendelkeznek, míg a következő rivális eddig még nem nyert meccset. Mindkét fél számára fontos találkozó jön. Folytatva a sort. Az Ohio State két elhalasztott találkozójáról már beszámoltunk. Juhász Dorkáék számára az ünnepi hétre nem kötöttek le fellépést, így legközelebb a North Carolina ellen követhetjük őket november 29-én hazai pályán.

 


Tóth Tímeával a soraiban az University of Texas at San Antonio idén is megrendezi hagyományos Thanksgiving Classic tornáját. Ezen pénteken az UTSA az IUPUI (Indiana University - Purdue University Indianapolis) ellen mérkőzik, majd vasárnap a Weber State lesz az ellenfelük. Sűrű ez az időszak a csapat életében, hiszen keddről szerdára virradó még a Texas State ellen is vívnak egy rangadót.


A hétfőn emlékezetes körülmények között második győzelmét is begyűjtő UMSL szerdán a Kentucky State ellen lép pályára. Szörényi Lauráéknak ezt követően legközelebb november 29-én lesz majd fellépésük. A University of Tampa csapata Alaszka felé veszi az irányt a hosszú hétvégén. Csütörtökön előbb a Gannon University, majd vasárnap az Alaska-Fairbanks ellen szerepelnek Nagy Dorottyáék.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: