U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Reyer Venezia sima győzelme, a Schio veresége

2018.12.02. 20:53 | Olaszország

Vasárnap este az olasz élvonal 8. fordulóját rendezték. Továbbra is veretlenül menetel a Reyer Venezia, a Famila Schión viszont Allie Quigley érkezése sem segített.

 

 

A Reyer Venezia 74-54-es győzelmet aratott a Lucca otthonában és ezzel őrzi veretlenségét. A listavezető szinte végig előrébb járt riválisánál az összecsapáson. A Lucca a harmadik negyed közepéig 10 egység környékén tartotta hátrányát, majd a velenceiek ezt követően rákapcsoltak és megduplázták a differenciát. Marie Gulich 17, Anete Steinberga 14 ponttal zárt.


A Famila Schio mérkőzéséről Allie Quigley debütálása miatt részletes beszámolót már közültünk. Tovább folytatódik a várakozásoktól elmaradó szereplésük. A hétközi Euroliga-vereség után ezúttal 69-67-re alulmaradtak a Fila San Martino di Lupari otthonában. A találkozón a 27 egységig jutó Quigley vezetésével 14 pontos hátrányból talpra tudtak állni. Az utolsó három percbe érkezve 67-63-ra ment a Schio, de a folytatásban nem találtak be.

 


A többi eredményt tekintve ki kell emelni, hogy folytatódik a Broni remeklése. Ezúttal a Battipagliát verték 72-55-re. A DIKE Napoli viszont némileg váratlan 75-70-es vereséget szenvedett az Allianz S.S.Giovanni otthonában.


Eredmények
Allianz Geas S.S.Giovanni - Dike Basket Napoli 75-70
Elcos Broni - Treofan Givova Battipaglia 72-55
Passalacqua Ragusa - Meccanica Nova Vigarano 70-56
Fila San Martino di Lupari - Famila Wuber Schio 69-67
Use Scotti Rosa Empoli - Iren Fixi Torino 60-75
Gesam Gas&Luce Lucca - Umana Reyer Venezia 54-74


Tabella

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: