U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Iva Ciglar a spanyol bajnoki forduló All-Star ötösében

2018.12.03. 15:56 | Spanyolország

A bajnoki összefoglalónkban már kiemeltük, hogy a hétvégén a spanyol élvonalban eddigi legjobb meccsét játszotta Iva Brkic (Ciglar). Remek teljesítményével a forduló All-Star ötösébe is bekerült.

 

Fotó: IDK Gipuzkoa - ibaetabasket.com

Fotó: IDK Gipuzkoa - ibaetabasket.com

 

A spanyol bajnokság 8. fordulójában az IDK Gipuzkoa 64-50-re győzte le az Araski gárdáját. Lassabb kezdés után a 20-6-ra megnyert második negyedben hagyták állva riválisukat, Innentől végig vezettek az összecsapáson.

 

Iva Brkic (Ciglar) 32 pecret töltött a pályán, 17 ponttal csapata legeredményesebbjének bizonyult a fontos győzelem alkalmával. Ponterős teljesítménye mellett kiosztott 5 gólpasszt és leszedett 5 lepattanót, miközben feljegyeztek a statisztikai lapjára 2 szerzett labdát is.

 

 

Ki kell emelni, hogy a rutinos irányítónak a duplákat tekintve mind az öt mezőnykísérlete sikeresnek bizonyult. A nyolc büntetőjéből pedig hetet értékesített. A VAL teljesítmény-indexe kiemelkedő 24-es lett.

 

Iva Ciglar mellett Rosó Buch (Spar Citylift Girona), Brittany Brown (Mann Filter), Meiya Tirera (Valencia BC) és Tamara Seda (Quesos El Pastor) alkotja a forduló All-Star ötösét.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: