U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Cyesha Goree ponterős teljesítménnyel segítette a Reyer Veneziát

2018.12.05. 22:14 | Európa Kupa

Az Aluinvent DVTK-t is soraiban tudó G-csoportban a Reyer Venezia 76-53-ra legyőzte a KP Brnót. Az olasz listavezető sikere alkalmával válogatottunk honosítottja Cyesha Goree ponterős teljesítményt nyújtott.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


Múlt héten váratlan pofont kapott a Reyer Venezia a Nantes otthonában, így a csoportgyőzelemért zajló versenyfutás szempontjából a kötelező győzelem megszerzése reményében léptek pályára. Ennek megfelelően motiváltan kezdtek a KP Brno ellen és már az első negyed végére 27-17-re léptek el.

 

A folytatásban gyorsan nőtt a különbség a felek között. Nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A csehek nem tudták megközelíteni őszi teljesítményüket, amikor bravúrral verték olasz riválisukat. A 42-28-as félidőt követően a folytatásban 25 pontnál tetőzött az olasz előny. A 76-53-as siker alkalmával válogatottunk honosítottja Cyesha Goree 23 perc alatt 12 pontot és 6 lepattanót jegyzett.

 


Mint ismert a G-csoport másik mérkőzésén az Aluinvent DVTK 79-56-ra legyőzte a Nantes Reze-t. A magyar csapat ezzel már matematikailag is biztosította helyét a rájátszásban. Az utolsó fordulóban a Reyer Venezia látogat Miskolcra. Bármilyen arányú győzelemmel Cziczás László együttese a csoport élén végezne.

 

A G-csoport állása

 

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: