U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Quigley 15 pontja ellenére továbbra is nyeretlen a Schio

2018.12.05. 22:40 | EuroLiga

Szerdán a Famila Schio együttesében az Euroligában is debütált Allie Quigley. A hétvégi fellépéshez hasonlóan hiába játszott ponterősen, az olasz bajnok ötödik vereségét is elszenvedte. A CCC Polkowice otthonában maradtak alul és egyre jobban leszakadnak a tabellán.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


A CCC Polkowice 67-61-re verte a Famila Schio-t. Az olaszok 9-2-vel kezdtek, de az első szakasz végére 15-15-nél egyenlített a Polkowice. A második etapban fej-fej mellett haladtak a csapatok. Amikor a dudaszó előtt Eva Lisec duplája célt ért, 34-29-re módosult az állás. Lélegzetvételnyi előnyről így az olasz bajnok vonulhatott a hosszabb pihenőre.

 


A harmadik negyedben 43-39-nél érkezett el a fordulat. Ekkor legalább háromszor támadhatott a Schio, hogy növelje a különbséget. Az adódó lehetőséget azonban nem használták ki. Innen 10-4-es sorozattal fordított a Polkowice. Lélektanilag rendkívül fontos pillanatban vették át a vezetést a hazaiak és ezzel a helyzeti előnnyel éltek is. A negyedik negyedben ugyanis már végig előrébb jártak a lengyelek és behúzták a rendkívül fontos győzelmet.


A 67-61-es vereség ellenére Allie Quigley ismét jó teljesítményt nyújtott: 15 pontot, 4 gólpasszt és 3 lepattanót jegyzett 31 és fél perc alatt.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: