U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Februárig pihenőre vonult az Egyetemi Bajnokság

2018.12.22. 08:23 | Egyetemi kosárlabda

Ahogy arról a múlt heti összefoglalóban beszámoltunk, a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság szünethez érkezett. A csapatok három-öt lejátszott mérkőzésnél tartanak, mielőtt februárban folytatódnának a küzdelmek. Rövid helyzetkép.

 

 

Keleti csoport

 


A TFSE hibátlan mérleggel vezeti a tabellát keleten az egy-egy vereséggel rendelkező Szeged, Debrecen, ELTE-BEAC trió előtt. Az egyéni statisztikákat tekintve a teljesítmény-index átlagok terén Miháczi Diána (TFSE) áll az élen 31.67-es mutatóval. A pontátlagokat figyelve kereken 20-as értékkel Kecskés Fanny (Szegedi RSC) vezeti a ranglistát. A lepattanókat nézve Sikora Emőke (Miskolci Egyetem) rendelkezik a legmagasabb átlaggal, szám szerint 11.5-össel. A gólpasszok és a szerzett labdák terén Miháczi Diána a ranglista-vezető. A gólpassz átlaga 8.67, a szerzett labda átlaga pedig 6.67-es a szünethez érkezve.


A tabellák és a statisztikai ranglisták az MKOSZ felületein ITT követhetőek

 


Nyugati csoport

 


Nyugaton a Közgáz SC és DSK, illetve a Széchenyi Kosárlabda Akadémia áll veretlenül az élen. Ahogy a táblázat is mutatja, ezzel a két csapat komoly lépéselőnyben van a szünetben. A teljesítmény-indexet nézve Doktor Anna (Közgáz SC és DSK) rendelkezik a legmagasabb átlaggal, 34.75-össel. A pontátlagok ranglistáján Karagits Kiráé (NKE-Csata) a kiemelkedő mutató 21.2-vel. Az összes lepattanó terén Doktor Anna 13.5-ös mutatóval az első. A gólpasszokat és a szerzett labdákat nézve pedig Chroméj Hajnalka (Széchenyi KA) az első ebben a csoportban. A gólpassz átlaga 8.25, a szerzett labda átlaga pedig kereken 6-os a szünethez érkezve.


A tabellák és a statisztikai ranglisták az MKOSZ felületein ITT követhetőek


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: